Toimitusehdot

Hintoihin lisätään kulloinkin voimassa oleva alv. Laskun lähetämme tuotepaketin sisällä, ellei muuta ole sovittu. Lähetämme tuotteet postipakettina. Mikäli haluatte tilauksestanne erillisen oikovedoksen, on se mainittava tilatessa. Asiakkaan hyväksyttyä vedoksen emme vastaa painatuksessa tai laserkaiverruksessa olevista virheistä.

Tilauksia ei voi peruuttaa ja pidätämme oikeuden periä maksun ylimääräisistä posti- ja pakkauskuluista joita meille aiheutuu kun asiakas ei nouda tavaroitaan ajoissa postista. Paketin noutamatta jättäminen ei poista velvollisuutta maksaa laskua ja siirrämme maksamattomat laskut perintätoimiston hoidettaviksi lähetettyämme maksumuistutuksen.

Metallikynien värisävyissä on jonkin verran vaihtelua valmistuserien välillä. Värisävy saattaa poiketa nettisivuillamme olevan kuvan värisävystä.

Reklamaatioehto: Kaikessa inhimillisessä toiminnassa tapahtuu valitettavasti myös virheitä. Kun asiakas valittaa aiheellisesti, valitukset hoidetaan nopeasti ja asiallisesti. Jotta reklamaatiot tulisivat hoidettua hyvin, on tärkeää laittaa muistiin kenelle ja kuinka reklamaatio on tehty.

Sovellamme alallamme vakiintunutta kahdeksan päivän reklamaatioaikaa. Yleensä virhe huomataan heti ja toisaalta laskuttajan on vaikea tutkia asiaa, jos virhe on tapahtunut jo kauan aikaa sitten. Onkin tärkeää tarkastaa tuotteet mahdollisimman pian niiden saavuttua.
Perheyrityksessämme asiakastyytyväisyydestä huolehtiminen on tärkeimpiä toimintaperiaatteitamme.