Toimitusehdot

Hinnat
Hintoihin lisätään kulloinkin voimassa oleva alv. Lähetämme tuotteet postipakettina. Laskun lähetämme tuotepaketin sisällä, ellei muuta ole sovittu.

Aineistot
Voitte toimittaa tilauksenne laserkaiverrus- tai painatustiedot meille sähköpostilla. Logoaineistot tulee olla vektorigrafiikkamuodossa.

Oikovedokset
Mikäli haluatte tilauksestanne erillisen oikovedoksen, on se mainittava tilatessa. Asiakkaan hyväksyttyä vedoksen emme vastaa painatuksessa tai laserkaiverruksessa olevista virheistä.

Tilauksen peruuttaminen
Tilauksia ei voi peruuttaa ja pidätämme oikeuden periä maksun ylimääräisistä posti- ja pakkauskuluista, joita meille aiheutuu silloin, kun asiakas ei nouda tuotteita ajoissa postista. Paketin noutamatta jättäminen ei poista velvollisuutta maksaa laskua. Siirrämme maksamattomat laskut perintätoimiston hoidettaviksi lähetettyämme ensin maksumuistutuksen.

Värisävyt
Metallikynien värisävyissä on jonkin verran vaihtelua valmistuserien välillä. Värisävy saattaa poiketa nettisivuillamme olevan kuvan värisävystä.

Reklamaatioehto
Perheyrityksessämme asiakastyytyväisyydestä huolehtiminen on tärkeimpiä toimintaperiaatteitamme. Kaikessa inhimillisessä toiminnassa tapahtuu valitettavasti myös virheitä. Kun asiakas valittaa aiheellisesti, valitukset hoidetaan nopeasti ja asiallisesti. Jotta reklamaatiot tulisivat hoidettua hyvin, on tärkeää laittaa muistiin kenelle ja kuinka reklamaatio on tehty.

Määräaika
Sovellamme alallamme vakiintunutta kahdeksan päivän reklamaatioaikaa. Yleensä virhe huomataan heti ja toisaalta laskuttajan on vaikea tutkia asiaa, jos virhe on tapahtunut jo kauan aikaa sitten. Onkin tärkeää tarkastaa tuotteet mahdollisimman pian niiden saavuttua.